"Монако" - "Арсенал" 0:2 - відео голів

Поділитися
"Монако" - "Арсенал" 0:2 - відео голів "Арсеналу" забракло всього одного голу © FC Arsenal
В рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів команді з Лондона необхідно було відіграти на виїзді три голи. Це завдання виявилось невиконаним.

Матч Монако - Арсенал відбувся в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Гості з Англії зуміли забити два голи у ворота монегасків, однак цього виявилося недостатньо, щоб пробитися в чвертьфінал. Нагадаємо, що у першому поєдинку, що відбувся три тижні тому в Лондоні, гості несподівано забили у ворота суперника три голи. Причому останній - вже в доданий арбітром час.

У першому таймі рахунок відкрив нападник Олів'є Жиру. На 79-й хвилині вийшов на заміну півзахисник Аарон Ремсі подвоїв перевагу "канонірів". "Каноніри" могли неодноразово довести справу до розгрому, але це їм не вдалося.

"Монако" (Франція) - "Арсенал" (Англія) - 0:2 (0:1)

Перший матч - 3:1.

Голи: Жиру, 36 (0:1). Ремсі, 79 (0:2).

"Монако": Субашич, Фабинью, Абденнур, Воллас, Кюрзава, Дірар (Ечиеджиле, 86), Тулалан, Кондогбья, Жоау Моутінью, Марсьяль (Феррейра-Карраско, 59), Бербатов (Бернарду Сілва, 70).

"Арсенал" (Лондон): Віспіні, Бельєрин, Мертезакер, Косельні, Монреаль (Гіббс, 83), Санчес, Кокелен (Ремсі, 63), Єзіл, Касорла, Уелбек (Волкотт, 72), Жиру.

Попередження: Санчес, 42. Кондогбья, 52.

Суддя: Муен (Норвегія).

17 березня. Монако. Стадіон "Луї II".

Таким чином, "Монако" пробився у чвертьфінал головного клубного євротурніру вперше з триумальфоного сезону-2003/04 коли команда дійшла до фіналу ЛЧ, програвши в ньому "Порту" 0:3.

Раніше в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів пробилися "Баварія" і "Парі Сен-Жермен", "Реал" і "Порту". Жеребкування цієї стадії відбудеться 20 березня в Ньоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі