"Монако" - "Арсенал": анонс, де дивитися матч 17 березня

Поділитися
"Монако" - "Арсенал": анонс, де дивитися матч 17 березня "Монако" сенсаційно здолав "Арсенал" у 1/8 фіналу © facebook.com/asmonaco
У першому поєдинку підопічні Арсена Венгера несподівано на своєму полі поступилися представнику чемпіонату Франції. Тепер на виїзді їх влаштує лише перемога.

17 березня в Монако на стадіоні "Луї ІІ" відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між місцевою командою і одним із завсідників головного клубного євротурніру.

У першому поєдинку Монако сенсаційно обіграв "Арсенал" в Лондоні 3:1. Причому останній гол був забитий вже в доданий арбітром час, коли лондонці всіма силами пішли вперед з наміром врятуватися від поразки.

Монако - Арсенал

17 березня, вівторок, 21:45. Монако, стадіон "Луї II"

Відеотрансляція на ZN.UA

Монако: Субашич, Фабінью, Карвалью, Абденнур, Курзава, Тулалан, Моутінью, Кондогбья, Дірар, Бербатов, Феррейра Карраско.

Арсенал: Віспини, Бельерин, Мертезакер, Косельні, Монреаль, Кокелен, Касорла, Санчес, Езіл, Уелбек, Жиру.

Травмовані: Бакайоко, Траоре, Раджі - Артета, Дебюші, Діабі, Окслейд-Чемберлен, Росіцкі.

Дискваліфіковані: -.

Суддя: Свен Моен (Норвегія).

У обох команд є проблеми зі складом - і Леонарду Жардім, і Арсен Венгер будуть вирішувати певні завдання ще до виходу футболістом на полі. Втім, за "канонірів" може зіграти їх гарний настрій, який вони заробили завдяки перемогам в чемпіонаті Англії. Зараз "Арсенал" йде на третьому місці в Прем'єр-лізі і має хороші шанси зачепитися за другу сходинку. Але чому б при цьому не видати шедевральний матч в єврокубках і катком в'їхати в чвертьфінал?

Напевно у "Монако" є свої плани на Лігу, так як у внутрішній першості справи у них йдуть зовсім не так, як хотілося: влітку 2014-го, перед стартом сезону фахівці передчували боротьбу за чемпіонство між монегасками і ПСЖ, а в результаті вийшло, що в їх суперництво втрутилися "Ліон" і "Марсель", і цілком імовірно, що їхні аргументи будуть більш вагомими.

19 березня свої матчі в єврокубках зіграють представники України: після вильоту "Шахтаря" з 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, український футбол представлений "Динамо" і "Дніпром" у Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі