Молодому динамівцю знадобилося три хвилини, щоб відзначитися дебютним голом

Поділитися
Молодому динамівцю знадобилося три хвилини, щоб відзначитися дебютним голом Сергій Мякушко приніс перемогу своїй команді
В Іспанії команда Реброва в тренувальному матчі здолала представника чемпіонату Кореї. Перемогу "Динамо" приніс 21-річний Сергій Мякушко.

Київське "Динамо" виграло черговий спаринг під час підготовчого збору в іспанській Марбельї: завдяки голу 21-річного атакущего півзахисника Сергія Мякушко кияни обіграли корейський "Сувон Блювінгз" 1:0.

Таким чином, Мякушко, який виступав в осінній частині чемпіонату Прем'єр-ліги за "Говерлу" на правах оренди, відкрив рахунок забитим м'ячам за рідний клуб. Примітно, що хавбек відзначився через три хвилини, як вийшов на заміну замість Андрія Ярмоленка.

Додамо, що раніше в "Говерлі" Мякушко двічі порадував уболівальників гарними голами у ворота донецих "Металурга" і "Шахтаря".

Динамо - Сувон Блювингз- 1:0 (0:0)

Гол: Мякушко, 68.

Динамо: Шовковський (Коваль, 46), Віда (Цуріков, 65), Хачеріді (Бурда, 65), Драгович (Селін, 65), Данилу Сілва (Бетао, 65), Рибалка (Сидорчук, 61), Ярмоленко (Мякушко, 65), Велозу (Харатін, 61), Бельханда (Буяльський, 61), Гусєв (Калитвинцев, 65), Кравець (Теодорчик, 61).

28 січня кияни зіграють з місцевою командою "Альхесирас", яка представляє Сегунди Б - третій за силою дивізіон іспанського чемпіонату.

Відзначимо, що "Динамо" на підготовчих зборах в Іспанії провів вже п'ять матчів, здобувши в них чотири перемоги і одного разу зазнавши поразки від швейцарського Базеля, який у лютому зіграє в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі