Молодий півзахисник не спромігся закріпитися в "Динамо" і повернувся до "Говерли"

Поділитися
Молодий півзахисник не спромігся закріпитися в "Динамо" і повернувся до "Говерли" Сергій Мякушко поки не підійшов під схему Реброва
21-річний футболіст буде осягати ази футболу під керівництвом авторитетного фахівця В'ячеслава Грозного, який тренує "Говерлу".

Фланговий півзахисник Сергій Мякушко, їздив на тренувальні збори з київським "Динамо", знову буде виступати за ужгородську "Говерлу".

Мякушко провів кілька поєдинків в команді Сергія Реброва, зумівши навіть забити в одному з них, однак у підсумку не переконав тренерський штаб у своїй профпридатності. Цілком можливо, що на рішення Мякушко повернутися в команду В'ячеслава Грозного вплинув і той факт, що він не потрапив в заявку киян на плей-офф Ліги Європи.

"Весняну частину сезону буду грати за "Говерлу". Зараз було кілька вихідних, а сьогодні їду в Ужгород і з завтрашнього дня почну тренуватися", - розповів Сергій про свої подальші плани.

"Говерла" - хороший варіант для оренди, так як я вже знаю тренера і колектив. До того ж команда грає в Прем'єр-лізі, а там можна отримати хороший досвід, що і потрібно молодому гравцеві", - вважає футболіст.

Нагадаємо, що орендний контракт з "Говерлою" у Сергія Мякушко розрахований до літа. У першій частині сезону Мякушко відіграв вісім матчів, забив два м'ячі і віддав дві гольові передачі.

З-за травми та дискваліфікації провідних футболістів "Динамо" Сергій Ребров може дати шанс молодим футболістам у повторній грі 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Генгама". Так, місце у складі швидше за все, отримає Віталій Буяльський, є хороша можливість і у Владислава Калитвинцева.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі