Міжсезоння: "Шахтар" переграв швейцарців, "Зоря" поступилася росіянам

Поділитися
Міжсезоння: "Шахтар" переграв швейцарців, "Зоря" поступилася росіянам Бернард приєднався до команди © ФК Шахтер
"Шахтар" здобув вольову перемогу, Бернард вивів камені з нирок, а "Зоря" поставила крапку у словенському зборі.

Донецький "Шахтар" на турнірі в Швейцарії провів товариський поєдинок з місцевим "Базелем". "Гірники" пропустили першими, але успішно впоралися із завданням відігратися.

"Базель" - "Шахтар" - 1:3

Голи: Янко (5) - Гладкий (33, 70), Марлос (85)

"Шахтар": Каніболоцький (П'ятов, 46), Срна (к) (Караваєв, 82), Кучер (Ордець, 46), Ракицький (Воловик, 78), Шевчук (Бернард, 67), Степаненко (Танковський, 78), Кобін (Азеведо, 46), Тейшейра (Гринь, 82), Марлос, Тайсон (Малишев, 46), Гладкий (Болбат, 78).

Цікаво, що Луческу у зустрічах проти "Сьона" (2:3) і "Базеля" пропонував суперникам зіграти матчі по 90 хвилин основним складом, а потім ще півгодини відіграти з тими футболістами, які вийдуть у другому таймі на заміну. Швейцарці від таких пропозицій відмовилися. А Луческу підкреслив, що на зборах дає пограти всім: "Я хочу побачити всіх в справі, тому даю можливість зіграти всім. Для футболістів це шанс, особливо для молодих".

Зазначимо, що на зборі до "гірників" приєднався Бернард, який затримався через проблеми з нирками. У гравця були камені, які йому вивели в Бразилії. Завтра, 10 липня, до команди також повинен приєднатися Фред, який брав участь у Кубку Америки.

Луганська "Зоря" провела останній контрольний матч на зборі в Словенії. Луганчани програли пермському "Амкару" з українцем Бутко в складі. Єдиний м'яч у команди Юрія Вернидуба забив новачок - досвідчений захисник В'ячеслав Чечер. 10 липня луганчани повертаються в Україну, де і продовжать готуватися до першого туру чемпіонату.

"Зоря" - "Амкар" - 1:3

Голи: Чечер (68) - Йовічіч (2), Ідову (81), Салугу (83)

"Зоря"
: Шевченко (Сантіні, 46), Гордієнко (Ярмаш, 74), Гречишкін (Чайковський, 46), Каменюка (к), Опанасенко, Пілявський, Сіваков (Чечер, 46), Любеновіч, Малиновський (Ліпартія, 58), Петряк (Луканов, 79), Будковський (Калінін, 79).

Нагадаємо, "Зоря" розпочне чемпіонат 17 липня матчем проти запорізького "Металурга". Для "Шахтаря" сезон почнеться трохи раніше. 14 липня "гірники" битимуться з "Динамо" за Суперкубок України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі