Міжсезоння: "Динамо" не зуміло забити "Легії", "Шахтар" змінив Австрію на Польщу

Поділитися
Міжсезоння: "Динамо" не зуміло забити "Легії", "Шахтар" змінив Австрію на Польщу "Динамо" зіграло внічию з "Легією" © ФК Динамо
Українські клуби активно готуються до нового сезону, який стартує 14 липня.

Українські клуби продовжують готуватися до нового сезону і проводити товариські матчі.

Київське "Динамо" 3 липня провело другий матч на австрійському зборі. Кияни, зігравши практично різними складами у кожному з таймів, не зуміли розпечатати ворота срібного призера чемпіонату Польщі - "Легії" (0:0). Зазначимо, що вперше за 9 місяців на полі з'явився Макаренко. А днем раніше, підопічні Сергія Реброва переграли румунську "Університатю" - 2:0. Перший м'яч у складі київського клубу забив Жуніор Мораєс, також відзначився Беланда.

Донецький "Шахтар" провів вже три товариські зустрічі. "Гірники" переграли азербайджанський "Нефтчі" (1:0), албанський "Скендербеу" (2:0), а потім програли "Айнтрахту" з Брауншвейга (1:2). Сьогодні, 3 липня, донецький клуб змінив місце дислокації: з Австрії "гірники" відправилися до Польщі. Там "Шахтар" візьме участь у турнірі, в якому також зіграють французький "Монако", німецький "Ганновер" і польська "Лехія". "Дізнавшись, що там будуть "Монако" і ще одна німецька команда, відразу сказав, що буду радий приїхати, так як цей період важливий для нас. Майбутні поєдинки – відмінна підготовка, вона дозволить нам почати чемпіонат в потрібних кондиціях, тим більше, у світлі кваліфікаційного матчу в Лізі чемпіонів", - наводить слова Мірчі Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Бронзовий призер останнього чемпіонату України "Дніпро" проводить свій збір у Нідерландах. Перший товариський матч дніпропетровці проведуть завтра, 4 липня. Суперником стане німецька "Алеманія".

Сьогодні товариські матчі провели ще кілька українських клубів. Полтавська "Ворскла", яка зіграє у кваліфікації Ліги Європи, на зборі в Словенії програла хорватському "Спліту" - 1:2. "Металіст" обіграв "Скалу" зі Стрия (2:0), "Олімпік" виявився сильнішим за "Динамо-2" (3:0), а "Карпати" провели відразу два спаринги: переграли сербський "Вождовац" (2:1), а потім і словенську "Олімпію" (3:2).

Читайте також: Комітет з етики ФФУ визнав матч "Олімпік" - "Металіст" підозрілим

Нагадаємо, що новий чемпіонат Прем'єр-ліги стартує 17 липня матчем "Металург" (Запоріжжя) - "Зоря". А 14 липня "Динамо" і "Шахтар" в Одесі розіграють Суперкубок України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі