Міняти "Динамо" на європейський середняк не хочу - Ярмоленко

Поділитися
Міняти "Динамо" на європейський середняк не хочу - Ярмоленко Ярмоленко налаштований змінити клуб © ФК Динамо
Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко заявив, що буде ретельно підходити до питання свого можливого трансферу, а не чіплятися за будь-яку можливість переїхати в один з найкращих чемпіонатів Європи.

В минулому сезоні столична команда під керівництвом Сергія Реброва виграла чемпіонат України, Кубок, а також дійшла до 1/4 фіналу Ліги Європи, а останнім часом з'явилися чутки про можливий відхід ряду лідерів колективу, в числі яких і Андрій Ярмоленко, який не приховує бажання спробувати свої сили за кордоном.

Тепер півзахисник збірної України знову підкреслив свою зацікавленість у трансфері, але при цьому йти в середній за європейськими мірками клуб Андрій не має наміру:

"Я дав слово президенту, що не піду з "Динамо" до тих пір, поки ми не станемо чемпіонами. В цьому році ми завоювали золоті медалі, і тепер я хочу змінити команду. Тому тепер я відкритий для пропозицій. Правда, змінювати київський клуб на, умовно кажучи, середняка англійської або італійської ліги я не хочу, тому що не бачу ніякого сенсу переходити в колектив, який не ставить перед собою високих завдань", - цитує півзахисника Український футбол.

Раніше президент київського "Динамо" Ігор Суркіс також заявив, що відпустить Ярмоленко виключно в топ-клуб. Ярмоленко, футбол, Динамо, топ-клуб,

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі