Мільйонні призові не мають значення для футболістів збірної України

Поділитися
Мільйонні призові не мають значення для футболістів збірної України Гроші - не головна мотивація для найкращих футболістів країни © football.ua
За вихід на чемпіонат Європи-2016, який відбудеться у Франції, українська команда може отримати близько 2,3 мільйонів євро.

Федерації футболу України назвали суму преміальних, які збірна може отримати за вихід у фінальну частину Євро-2016 у Франції.

За словами глави комерційного представника ФФУ організації "Україна Футбол Інтернешнл" Володимира Лашкула, в загальній складності футболісти можуть розраховувати на 2,1 мільйона євро плюс мільйон у вигляді бонусів.

Втім, для провідних футболістів гроші - не головна мотивація. Зокрема, про це заявив захисник "синьо-жовтої" команди В'ячеслав Шевчук.

"Ми щодо призових і преміальних ні з ким не розмовляли. Нам навіть з Федерації ніхто ніколи за призові не оголошував. Вперше чую ці суми. Хоча гроші - це не головне", - підкреслив 35-річний футболіст.

Нагадаємо, що після трьох турів відбіркового циклу українці здобули дві перемоги, а одного разу програли. Зараз команда йде на третьому місці, відстаючи від другої Іспанії за додатковими показниками, а від лідера Словаччини на три залікових пункти.

Напередодні чергового матчу відбору Євро-2016 15 листопада головний тренер збірної України Михайло Фоменко зауважив, що у товариській грі проти Литви, що відбудеться 18-го числа, він має намір дати відпочинок лідерам і переглянути резервістів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі