Мілевський засмучений відставкою Тудора в "Хайдуку", але буде грати при будь-якому тренері

Поділитися
Мілевський засмучений відставкою Тудора в "Хайдуку", але буде грати при будь-якому тренері Артем Мілевський заграв в "Хайдуку" при Ігорі Тудоре (праворуч) © football.ua
Ігор Тудор несподівано для багатьох пішов у відставку перед початком другого кола чемпіонату Хорватії. Саме при ньому в "Хайдуку" заграв українець Артем Мілевський.

В "Хайдуку" зі Спліта несподівано для багатьох відбулася відставка головного тренера Ігоря Тудора. Причин для того, щоб тренер йшов напередодні першого поєдинку в 2015 році, не було: навіть якщо і керівництво клубу не влаштовувало 3-е місце команди в чемпіонаті, можливостей звільнити Тудора раніше, було достатньо.

Агент нападника "Хайдука" Артема Мілевського Олександр Панков спробував пояснити причини перестановки в тренерському штабі: за його словами, Тудора могли звільнити з-за того, що він не виконав якісь зобов'язання за контрактом. Також Панків додав, що Мілевський зі свого боку буде продовжувати виступи за команду зі Спліта.

"Тудор дійсно подав у відставку з поста головного тренера "Хайдука". Артем шкодує, що так вийшло. Все-таки у них з тренером склалися хороші, професійні відносини. В "Хайдуку" такі ситуації бувають, вони пов'язані з невиконанням деяких умов контракту. Клуб в зимове трансферне вікно не зумів продати Сушич. Здійснив трансфер центрального захисника в "Рієку", але це, звичайно, не рятує фінансову ситуацію в "Хайдуку". На місце проданого гравця нікого не взяли, і Тудор з урахуванням всіх моментів прийняв рішення розірвати контракт", - цитує Панкова MatchDay.

"Концептуально продовження кар'єри Артема в "Хайдуку" після відставки Тудора не змінюється. Він залишається гравцем цієї команди, продовжить виконувати контракт. У ньому бачать прогрес команди, допомога, тому він гравець "Хайдука", - додав агент.

Також Панків розповів, що Мілевський пропустить кілька матчів через ушкодження, однак незабаром повернеться на поле. А вже влітку, можливо, вирушить на підвищення в один з провідних європейських чемпіонатів.

У середині січня стало відомо, що Мілевському в Хайдуку подарували улюблений 10-й номер. Молодий футболіст Андрію Баліч прийняв рішення поступитися "десятку" українцю. Нагадаємо, що саме під цим номером Мілевський провів найкращі роки в "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі