Мілевський в "Спліті" вибрав собі щасливий номер Алієва

Поділитися
Мілевський в "Спліті" вибрав собі щасливий номер Алієва Мілевський гратиме під керівництвом Сабліча © rnksplit.hr
Український форвард розповів про те, як самостійно готувався до сезону, а також як екс-одноклубник по "Динамо" допоміг йому визначитися з ігровим номером.

Артем Мілевський, який продовжить кар'єру в хорватському "Спліті", в новій команді буде виступати під №88. Таке рішення український нападник прийняв завдяки смс-повідомленню від його друга Олександра Алієва.

"Сидимо в офісі "Спліта" з президентом і тренером, підписуємо контракт і вибираємо номер. І в цей момент дзвонить Саша Алієв. Я відхиляю дзвінок. Він пише смс: "Кент, чого не відповідаєш?". Виявилося, що всі номери, які я хотів би взяти у "Спліті" зайняті - 7, 77, 10. І тут я згадав, що Саша в Москві грав під №88, і у нього все залітало. Думаю, візьму собі 88-й, і у мене все залетить", - сказав Мілевський в інтерв'ю MatchDay.

До нового сезону Мілевський готувався за індивідуальною програмою і підтягнув фізичні кондиції: "Такого досвіду раніше не було: тренажерний зал, навантаження. Працював з серйозним тренером - Іво Катушичем. Жодне заняття за місяць не повторилося, фахівець знає свою роботу. Багато цікавих і непростих вправ. Буду продовжувати працювати з персональним тренером, навіть після того, як приступлю до тренувань з командою".

Також український нападник підкреслив, що не буде святкувати, якщо заб'є у ворота свого колишнього клубу: "Для мене буде складно грати проти "Хайдука". Таке дербі відбудеться аж у грудні. Якщо заб'ю, святкувати не буду. Гра буде на стадіоні "Хайдука", а у мене хороші стосунки з уболівальниками цього клубу".

Читайте також: Мілевський шукає собі новий клуб через конфлікт з тренером

Нагадаємо, в "Спліті" Мілевський гратиме під керівництвом свого друга і екс-одноклубника по "Динамо" Горана Сабліча. В останні тижні українець перебував у статусі вільного агента після того, як розірвав контракт з "Хайдуком".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі