Мілевський дебютував у складі "Спліта"

Поділитися
Мілевський дебютував у складі "Спліта" Мілевський грає під №88 © rnksplit.hr
Український легіонер вперше зіграв у чемпіонаті Хорватії за свій новий клуб.

Артем Мілевський дебютував у складі "Спліта", в який перейшов на початку жовтня. Українець з'явився на полі у матчі 13-го туру чемпіонату Хорватії проти "Інтера" з міста Запрешич.

Мілевський увійшов у гру на 57-й хвилині, замінивши Неманью Білбія. Результативними діями українець не відзначився, хоча обидва голи в матчі були забиті під час його перебування на полі. Матч завершився внічию 1:1.

"Ми придбали його з огляду на його вміння знаходити вільні зони між лініями оборони. Поки ще нічого не зроблено, але впевнений, що він буде додавати від тижня до тижня", - сказав після матчу екс-гравець "Динамо" Горан Сабліч, який очолює "Спліт".

Команда Мілевського йде на четвертому місці в турнірній таблиці. Відставання від "Рієки", яка займає третє єврокубкове місце, складає вже 6 очок.

Читайте також: Мілевський в "Спліті" вибрав собі щасливий номер Алієва

Нагадаємо, раніше Мілевський виступав за "Хайдук", "Газіантепспор" і "Динамо". Зі "Сплітом" українець підписав контракт терміном на півтора роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі