Микола Павлов повертається у маріупольський «Іллічівець»

Поділитися
© detskiymir.vn.ua
Керівництво маріупольського «Іллічівця» досягло домовленості з Миколою Павловим, який очолював полтавську «Ворсклу» з 2007-го. Як відомо, Павлов пропрацював в Маріуполі з 1997-го по 2004-й рік.

Сьогодні керівництво маріупольського "Іллічівця" досягло домовленості з вітчизняним фахівцем Миколою Павловим.

Павлов переїжджає з Полтави, де в останні роки очолював полтавську "Ворсклу" (з 2007-го) до Маріуполя, де вже працював в період 1997-го по 2004-й роки.

Павлов уже забрав свої речі з бази "Ворскли" і стане повноцінним наставником "Іллічівця". До Маріуполя Павлов вирушить не один, а зі своїми помічниками.

Павлов закінчив Дніпропетровський інститут фізкультури та Вищу школу тренерів. У різні роки очолював футбольні клуби «Колос» Нікополь, «Таврія» Сімферополь, «Кристал» Херсон, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Металург» / «Іллічівець» Маріуполь.

У 1992 (матч проти збірної Білорусії) і 1994 роках (два матчі проти збірної Кореї) виконував обов'язки головного тренера збірної України.

У сезоні 1994/95 запрошений в «Динамо» Київ на посаду начальника команди, але в ході сезону став виконуючим обов'язки головного тренера. З 2007 року - головний тренер полтавської «Ворскли».

Як повідомлялося, ФК «Таврія» може почати сезон з новим тренером, оскільки Семен Альтман не виконав поставлені перед клубом завдання на сезон. !zn

Читайте також:

ФК «Таврія» може залишитися без тренера

Нападаючий збірної України залишить московське «Динамо»


Блохін оголосив попередній список гравців на Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі