"Ми живі!" - Керівництво БК "Київ" спростовує слова Бродського

Поділитися
"Ми живі!" - Керівництво БК "Київ" спростовує слова Бродського Лебединцев каже, що клуб зараз у відпустці © bckiev.com.ua
Спортивний директор "вовків" каже, що клуб не планує зніматися з чемпіонату, а "Будівельник" розлучається з головним тренером.

Сьогодні, 5 червня, президент ФБУ Михайло Бродський в інтерв'ю basket.com.ua підтвердив, що БК "Київ" припиняє своє існування. Однак спортивний директор київського клубу Віталій Лебединцев цю інформацію спростував. Правда, при цьому заявив, що у клубу є проблеми.

"Так, у нас є великі складнощі. Я не думаю, що ми такі одні. Сьогодні, напевно, в Україні 70 або 80 відсотків всього спорту в таких складнощах. Якщо не більше, - розповів Лебединцев у коментарі "Обозревателю", - Чесно кажучи , я не знаю звідки така інформація. У кулуарах всі ходять, міркують. Я не хочу когось коментувати. Але я б точно знав, якби таке сталося. Поки це питання не стоїть. Клуб зараз у відпустці, а далі подивимося - розрулиться ситуація чи ні. Сьогодні я можу сказати, що ми офіційно живі і нікуди не зникли. Так, час важкий, але я не думаю, що здивую вас сказавши це. Ніхто ні від чого не зарікається, все в житті буває, нічого немає вічного, але ця інформація передчасна. Одне, якби вона з'явилася 10 червня, коли закінчується термін подачі заявок на наступний сезон Суперліги. А так ... Ми готуємо документи і зніматися не плануємо. Я ще раз наголошую: ми живі!".

Читайте також: У Федерації баскетболу України сподіваються отримати частину матчів Євробаскету-2017

Тим часом інший київський клуб "Будівельник" розлучився з головним тренером. Про це на своїй сторінці в фейсбук повідомив сам Віталій Черній: "Спасибі за роботу, контракт розірваний". Нагадаємо, Черній не зумів вивести "будівельників" у фінал Суперліги, завоювавши лише бронзові нагороди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі