Мхітарян хоче залишити нещасливу та неуспішну "Боруссію"

Поділитися
Мхітарян хоче залишити нещасливу та неуспішну "Боруссію" Генріх Мхітарян (в центрі) в нинішньому сезоні не виділяється в "Боруссії"
Колишній півзахисник донецького "Шахтаря", який два роки тому став футболістом "Боруссії", не збирається понижуватися у класі разом зі своєю командою.

Генріх Мхітарян, вірменський атакуючий півзахисник "Боруссії" з Дортмунда, яка в нинішньому сезоні в Бундеслізі знаходиться в нижній частині турнірної таблиці, незадоволений своїм становищем в команді.

Незважаючи на запевнення всіх футболістів про єдність у непростий для команди час, схоже, що Мхітарян не буде чекати поліпшень, а просто покине Дортмунд.

Агент Генріха Мхітаряна Міно Райола заявив, що влітку вірменин хоче змінити клуб.

Преса вже починає підбирати новий клуб півзахисника, в числі можливих варіантів продовження кар'єри називається туринський "Ювентус". Агент Мхітаряна теж вважає, що це варіант реальний.

"Звичайно, він підійде "Ювентусу". Генріх повинен грати в одному з десяти провідних європейський клубів, - додав Райола, не уточнюючи, які саме клуби могли б зацікавити його клієнта.

Примітно, що на сьогоднішній день Мхітарян за статистикою є одним з найгірших гравців групи атаки "Боруссії". За перше коло Бундесліги він завдав по воротах суперників 34 удару, але жоден з них не став результативним. Цілком ймовірно, що при гідному реченні дортмундці можуть і розпрощатися з вірменином, який так і не став повноцінною заміною Маріо Гьотце, який пішов у "Баварію".

Генріх Мхітарян перейшов в "Боруссію" з донецького Шахтаря за 25 мільйонів євро влітку 2013 року. Його контракт з "шмелями" завершується в 2018 році. Його перехід потрапив в топ-5 найдорожчих трансферів Бундесліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі