Мейвезера позбавили чемпіонського пояса за версією WBO

Поділитися
Мейвезера позбавили чемпіонського пояса за версією WBO Мейвезер не заплатив 200 тисяч доларів внеску © eurweb.com
Всесвітня боксерська організація відібрала титул у кращого боксера планети.

Всесвітня боксерська організація (WBO) позбавила непереможного американця Флойда Мейвезера титулу чемпіона світу в напівсередній вазі.

На початку травня Мейвезер здобув 48-ю перемогу в своєму 48-му поєдинку на професійному рингу, вигравши за очками у філіппінця Менні Пак'яо і захистивши титули WBA і WBC. Крім того, американець завоював пояс WBO, який належав Пак'яо. Після перемоги WBO попросила американця відмовитися від титулів WBA і WBC у першій середній вазі, так як за правилами організації боксер не повинен одночасно володіти чемпіонськими поясами в декількох вагових категоріях. Також Мейвезер, який став найбагатшою знаменитістю року, повинен був сплатити внесок у розмірі 200 тисяч доларів за бій з Пакьяо, але не зробив цього.

Наголошується, що чемпіонський пояс WBO перейде американцеві Тімоті Бредлі, який повинен буде провести обов'язковий захист у бою з американцем Садамом Алі. Очікується, що поєдинок пройде 21 листопада в Дубаї.

Того ж вечора в ринг вийде українець Василь Ломаченко, який може провести бій проти південноафриканця Сімпіве Вітіеки (27-3, 16 KO), або проти американця Лі Селбі (21-1, 8 KO), який у травні відібрав пояс за версією IBF у Євгена Градовича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі