Мейвезер обрав суперника для свого прощального бою

Поділитися
Мейвезер обрав суперника для свого прощального бою Мейвезер близький до завершення кар'єри © instagram.com/floydmayweather
Легендарний американський боксер в останній раз вийде на ринг у вересні.

Непереможний Флойд Мейвезер (48-0, 26 КО) визначився з суперником, який буде протистояти йому в наступному поєдинку на професійному рингу. Опонентом найкращого боксера світу незалежно від вагових категорій стане 31-річний американець Андре Берто (30-3, 23 КО).

Поєдинок відбудеться 12 вересня в Лас-Вегасі, а на кону будуть стояти пояси за версіями WBC і WBA Super, які належать Мейвезеру. Бій стане останнім для Мейвезера в рамках угоди з телеканалом Showtime. Раніше він заявляв, що після цього поєдинку завершить кар'єру.

"Будьте впевнені, що я виграю у нього і мене не хвилює, що його попередні 48 суперників не змогли зробити цього. Хтось буде нокаутований, але це буду не я. Не пропустіть наш бій", - цитує Берто BoxingScene.com. Зазначимо, що Берто є екс-чемпіоном світу за версіями WBC та IBF.

В останньому поєдинку в березні цього року Берто виграв у співвітчизника Хосесіто Лопеса і завоював титул "тимчасового" чемпіона світу WBA. Мейвезер, нагадаємо, у свому останньому бою переміг Менні Пак'яо, об'єднавши три пояси, однак 7 липня був позбавлений титулу WBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі