"Металісту" слід йти шляхом "Динамо" і будувати гру навколо українців - експерт

Поділитися
"Металісту" слід йти шляхом "Динамо" і будувати гру навколо українців - експерт У "Металісті" робитимуть ставку на українців © football.ua
Колишній воротар харківської та київської команд Ігор Кутєпов вважає, що платити великі зарплати іноземним футболістам у нинішніх умовах, немає сенсу.

Колишній воротар "Динамо" та "Металіста" Ігор Кутєпов вважає, що у складних умовах, що склались у харківській команді, тренерський штаб буде вимушений робити ставку на українців, які швидше адаптуються до нових умов роботи та не вимагаются високих гонорарів.

"Як бачимо, харківський клуб взяв курс на вітчизняних виконавців. Думаю, це правильне рішення. В нинішніх умовах недоцільно платити легіонерам захмарну зарплатню. Це шанс для вихованців "Металіста" та інших наших клубів. "Динамо" вчасно перебудувалося на наших гравців, і там зараз, на мій погляд, легіонери не грають визначну роль. Саме українці задають тон у грі киян. Що стосується "Металіста", то йому буде складно, та, щоби зрушити з місця, цей шлях треба пройти", - цитує Кутєпова "Український футбол".

Нагадаємо, що після виходу команди з зимової відпустки, до Харкова відмовились повертатись іноземні футболісти - через борги по зарплаті. Майже усі з легіонерів зуміли добитись розірвання контрактів та врешті решт залишили команду. Загалом, "Металіст" втратив біля 5-6 кваліфікованих гравців з іноземним паспортом.

Кутєпов вважає, що ті гравці, який підписав взимку "Металіст", зможуть частково закрити проблемні позиції у команді Ігора Рахаєва, але в будь-якому разі, реальну готовність команди покажуть лише офіційні ігри.

Додамо, що 1 березня "Металіст" зіграє з "Динамо" у матчі 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Після підписання контракту з "Металістом" півзахисник Кирило Ковальчук пояснив свій вибір бажанням перебувати на виду у тренерського штабу збірної України. "Мене кликали в "Габалу", але я обрав "Металіст". Вважаю, що це крок вперед у моїй кар'єрі. У цієї команди великі амбіції, високі завдання", - розповів Ковальчук

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі