"Металіст" провів кращий у сезоні матч у Лізі Європи, але знову програв

Поділитися
"Металіст" провів кращий у сезоні матч у Лізі Європи, але знову програв Харків'янам залишилося провести в Лізі Європи лева матчу © football.ua
Польська "Легія" здолала харків'ян і на своєму полі, забезпечивши собі участь в плей-офф турніру. "Металіст" же тепер може лише будувати плани на майбутнє.

Харківський "Металіст" зазнав четвертої поспіль поразки у груповому турнірі Ліги Європи, програвши на виїзді польської "Легії" 1:2.

Українці показали чи не найкращу гру в сезоні, однак в черговий раз не зуміли зіграти надійно в обороні, чим і скористався суперник.

Таким чином, "Легія" після 4-х матчів набрала 12 очок і гарантувала собі участь в 1/16 фіналу турніру, а "Металіст" остаточно розпрощався з надіями продовжити боротьбу в євротурнірі.

В іншому матчі в групі "Локерен" зіграв внічию 1:1 з "Трабзонспором".

У Варшаві харків'яни виходили на поле з наміром добитися результату будь-якою ціною. Про якість гри поки ніхто не думав. Вийшло ж навпаки - досить осмислений і агресивний футбол, а його так не вистачало в попередній зустрічі команд у Києві, - відсутність результату. Харків'яни вперше в нинішньому сезоні повели в рахунку - Василь Кобін прекрасним ударом ножицями вразив ціль.

Але все зіпсували помилки в обороні: неправильне побудова захисних редутів при стандартних положеннях і контратаках дозволили опонентові не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед.

Легія - Металіст - 2:1 (1:1)

Голи: Кобін, 22 (0:1). Сагановски, 29 (1:1). Дуда, 84 (2:1).

"Легія" (Варшава): Куцяк, Йодловєц, Гільєрме, Дуда, Сагановський (Са, 75), Астиц, Кухарчик (Косецький, 81), Вдроляк, Речникак, Броз, Жиро.

"Металіст" (Харків): Дишленкович, Вільягра, Березовчук, Торсільері, Кобін, Торрес (Гоменюк, 90), Краснопьоров (Едмар, 80), Радченко (Кулаков, 51), Хав'єр, Ребенок, Жажа.

Покарання: Вільягра, 14. Кухарчик, 46. Торрес, 62. Київська, 62. Едмар, 86. Са, 86. Речникак, 90 (попередження).

Судді: Шмуэлевич, Шимон, Борнштейн (всі - Ізраїль).

6 жовтня. Варшава. "Пепсі-Арена".

Відзначимо, що наступний матч "Металіст" проведе на виїзді проти "Трабзонспора" 27 листопада, однак крім задоволення від потенційної перемоги результат матчу дати харків'янам нічого не зможе.

Читайте також: "Металіст" подарував надію вболівальникам, пробившись у чвертьфінал Кубка України

Напередодні поєдинку у Лізі Європи "Металіст" забезпечив собі участь в 1/4 фіналу Кубка України, де зіграє з "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі