"Металіст" підсилився двома колишніми гравцями "Чорноморця"

Поділитися
"Металіст" підсилився двома колишніми гравцями "Чорноморця" Іван Бобко став гравцем "Чорноморця" © metalist.ua
Іван Бобко і Кирило Ковальчук стали першими футболістами в зимове міжсезоння, які після відходу з "Чорноморця" влаштувалися в Україні.

У харківському "Металісті" повідомили про перший посилення в зимове трансферне вікно: новачками команди Ігоря Рахаева стали екс-одесити півзахисники Іван Бобко і Кирило Ковальчук, які залишили одеський "Чорноморець" на правах вільних агентів.

Ковальчук і Бобко порушили традицію, згідно з якою взимку 2015-го покинули Одесу гравці виїжджали за кордон - в основному слідом за екс-наставником Романом Григорчуком в азербайджанську "Габалу".

28-річний Ковальчук виступає на позиції опорного півзахисника і завдяки своїй грі навіть викликався до розташування національної збірної. Михайло Фоменко використовував хава у чотирьох поєдинках.

24-річний Іван Бобко - атакуючий півзахисник, провів всю свою кар'єру в "Чорноморці", але незважаючи на свій вік вже встиг провести більше 100 ігор за одеситів, забивши в них 8 голів і віддав 6 гольових передач.

Починаючи з грудня розташування "чорно-синіх" покинуло кілька провідних футболістів - воротар Дмитро Безотосний, захисник Євген Зубейко, півзахисники Олексій Гай, Кирило Ковальчук, Михайло Сіваков, нападник Руслан Фомін. Одним з перших Одесу залишив головний тренер Роман Григорчук.

27 січня стало відомо, що статус вільного агента отримав досвідчений атакуючий хав Сергій Назаренко. Поки не повідомляється, де саме продовжить свою кар'єру екс-футболіст збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі