"Металіст" підпише сімох футболістів

Поділитися
"Металіст" підпише сімох футболістів Севідов отримає нових гравців © ФК Металіст
У новому сезоні чемпіонату України харків'яни будуть представлені в значно оновленому складі.

За словами головного тренера Олександра Севідова, який очолив команду на початку минулого місяця, склад буде оновлено цілим рядом гравців.

Найближчим часом підписати контракти з клубом повинні захисники Олексій Курилов, Євген Зубейко, Артем Путівцев, півзахисники Олексій Полянський, Владислав Чурко, Сергій Рудика і нападник Станіслав Куліш.

"Якщо у Чурко і Полянського все в порядку зі здоров'ям, а зараз вони повинні пройти поглиблений медогляд, цих хлопців ми візьмемо в оренду, а з рештою підпишемо контракти. Це вже справа техніки. Ми домовилися, що харків'янина Бесєдіна з "Динамо" знову візьмемо в оренду. Є ще деякі позиції, які хотілося б підсилити. Ми не так давно втратили Дениса Кулакова, адже він вирішив пов'язати свою долю з іншим клубом. Це для нас відчутний удар", - сказав Севідов в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"День-два - і нові хлопці у нас з'являться. Є проблеми на флангах, не вистачає виконавців з хорошої футбольної швидкістю. Упевнений, що ми ще дві-три людини візьмемо. Не знаю, на повноцінний контракт, але в оренду точно візьмемо".

Нагадаємо, що в минулому сезоні "Металіст" мав серйозні фінансові проблеми, через що з команди пішли практично всі лідери колективу останніх років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі