"Металіст" орендував воротаря "Шахтаря"

Поділитися
"Металіст" орендував воротаря "Шахтаря" Худжамов знову відправився в оренду © ФК Шахтер
Рустам Худжамов продовжить кар'єру в харківському клубі.

Харківський "Металіст" орендував воротаря "Шахтаря" Рустама Худжамова, який в поточному сезоні був тільки четвертим голкіпером "гірників". Худжамов буде виступати в харківському клубі до кінця нинішнього року, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

В останній раз 32-річний Худжамов виходив на поле ще в березні 2015 року, коли захищав кольори "Зорі". До речі, це був перший і останній матч голкіпера у складі луганського клубу, бо вже на 19-й хвилині він отримав травму і був замінений. Раніше він виступав за "Іллічівець", у складі якого провів 30 матчів, пропустивши 32 голи. На рахунку голкіпера 1 матч у светрі національної збірної.

Взимку 2014 року Худжамов вже був близький до переходу в "Металіст" і навіть провів з ним збори. Проте, як заявляв тодішній тренер харківського клубу Мирон Маркевич, дозволу на перехід не дав головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов.

Читайте також: "Металіст" підписав капітана запорізького "Металурга"

Нагадаємо, після шести турів української Прем'єр-ліги "Металіст" набрав 7 очок і займає восьму сходинку у таблиці. Ворота харківського клубу в матчах УПЛ захищав Сергій Погорілий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі