Мессі знову очолив список найкращих бомбардирів Ліги Чемпіонів

Поділитися
Мессі знову очолив список найкращих бомбардирів Ліги Чемпіонів Ліонель Мессі очолив список кращих бомбардирів © fcbarcelona.com
Аргентинець знову показав, що може забивати не тільки середняків або аутсайдерам, але і потужним опонентам.

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі, забивши два голи у ворота "Баварії", став найкращим бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів.

Аргентинець випередив форварда "Реала" Кріштіану Роналду (76 голів), який напередодні посів першу сходинку в списку бомбардирів після голу у ворота "Ювентуса". Всього на рахунку Мессі 77 голів турнірі. У нинішньому сезоні він забив 10 м'ячів в 11 матчах, нарешті випередивши нападника "Шахтаря" Луїса Адріану, який забив свої голи на стадії групового турніру.

Мессі також був не дуже вдалим в плані бомбардирських звершень у поєдинках плей-офф: 6 травня він перервав свою безгольову серію в лізі Чемпіонів, яка тривала чотири поєдинки: востаннє аргентинцеві вдавалося засмутити воротаря суперників у поєдинку 6-го туру групового турніру проти ПСЖ. Тоді він забив один з трьох голів, а "блаугранас" перемогли 3:1, взявши реванш за поразку в першій грі (2:3).

Читайте також: Колишній тренер "Барселони" зізнався, чому Мессі не може перейти в інший клуб

Дебютний гол у Лізі чемпіонів Мессі 2 листопада 2005 року в матчі групового турніру проти "Панатінаїкоса" (5:0). У тому ж сезоні він вперше в своїй кар'єрі став переможцем турніру, але не зміг взяти участь у фінальному матчі проти "Арсеналу" (2:1) з-за травми.

Поєдинок проти "Баварії" відбувся 6 травня в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу" і завершився перемогою господарів 3:0. Ще один гол у ворота гостей з Німеччини забив бразилець Неймар.

12 травня у барселоновской 10-ки буде ще один шанс поліпшити свої бомбардирські позиції: в цей день пройде матч в Мюнхені.

Читайте також: Колишній тренер "Барселони" зізнався, чому Мессі не може перейти в інший клуб

Напередодні Ювентус обіграв Реал 2:1 на своєму стадіоні в Турині в першому матчі 1/2 фіналу. Поєдинок у цьому протистоянні відбудеться 13 травня в Мадриді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі