Мбокані знову поскаржився на "Динамо"

Поділитися
Мбокані знову поскаржився на "Динамо" Мбокані більше не хоче грати в "Динамо" © football.ua
Конголезець незадоволений тим, що кияни не продали його в англійський клуб.

Скандальний форвард Дьємерси Мбокані в черговий раз висловив своє невдоволення щодо київського "Динамо". Конголезець в інтерв'ю бельгійському виданню Dhnet.be поскаржився, що кияни не продали його в англійський клуб, хоча мали на руках пропозицію.

"Наприкінці минулого сезону я сказав президенту і головному тренеру "Динамо", що хочу піти. Вони погодилися, сказавши, що якщо надійде гідна пропозиція, відпустять мене. Один з англійських клубів запропонував за мене 7 мільйонів євро плюс 25 відсотків від майбутнього перепродажу. Хіба це погана пропозиція? Але "Динамо" хоче 10-12 мільйонів. Я не розумію цього", - сказав Мбокані.

Конголезець заявив, що, як і раніше, хоче піти: "Я справді хочу грати в АПЛ. У мене була можливість перебратися туди у 2013 році, але я обрав "Динамо", адже команда завжди бореться за титули і кожен рік бере участь в єврокубках. Але зараз настав час, щоб піти. Я сподіваюся, що проблем не виникне і я впевнений, що ми знайдемо рішення. Тільки приєднався до команди, але буду просити про зустріч з президентом клубу. Як би там не було, у мене залишиться лише рік контракту після цього сезону".

Нагадаємо, раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслював, що Мбокані буде "гнити в дублі", якщо не набере форму і по ньому не буде жодної достойної пропозиції: "Нехай я ще втрачу 15 мільйонів. Але він ніколи не дасть мені зруйнувати команду".

Влітку Мбокані пройшов поглиблене медобстеження, після чого приєднався до "Динамо" на зборі в Австрії, проте потім полетів у Бельгію - на медичні процедури, пов'язані з хворим коліном.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі