Мбокані отримав травму на Кубку Африки і не зіграє в 1/16 фіналу Ліги Європи

Поділитися
Мбокані отримав травму на Кубку Африки і не зіграє в 1/16 фіналу Ліги Європи Дьемерси Мбокані вилетів на два тижні © football.ua
Динамівець після того, як збірна ДР Конго посіла третє місце на Кубку африканських націй, ще не прибув у розташування киян.

Нападник київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані не зможе допомогти своїй команді в матчах 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Генгама".

Конголезець отримав травму під час виступу своєї збірної на Кубку африканських націй, де ДР Конго завоювала бронзові медалі. Мбокані повинен був прибути в "Динамо" до кінця тижня, проте його агент повідомив, що він залишиться у Франції, щоб пройти реабілітацію.

Читайте також: Експерт прогнозує перемогу Кравця над Мбокані в боротьбі за місце в складі "Динамо"

Трохи пізніше з'явилося офіційне повідомлення "Динамо" щодо ситуації з Мбокані.

"Після завершення Кубка Африки Дьемерси виїхав до Франції, де був обстежений лікарем збірної Бельгії, який підтвердив у нього легке пошкодження м'яза передньої поверхні стегна, вимагає двох-трьох тижнів лікування. На початковий етап Мбокані, швидше за все, залишиться у Франції, а коли команда повернеться додому, він також повинен приїхати в Київ", - розповів доктор динамівців Леоніда Миронова офіційний сайт киян.

19 лютого "Динамо" зіграє з "Генгамом" на виїзді, а через тиждень повернеться до Києва, щоб провести матч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі