Майбутній новачок "Динамо" вже вилетів у Київ, а Суркіс знову відмовив "Сток Сіті"

Поділитися
Майбутній новачок "Динамо" вже вилетів у Київ, а Суркіс знову відмовив "Сток Сіті" Гонсалес перейде в "Динамо" з "Базеля" © ESPN
Гравець збірної Парагваю незабаром підпише контракт з чемпіоном України, а Ярмоленко не буде переходити в "Сток Сіті".

Вінгер "Базеля" і збірної Парагваю Дерліс Гонсалес сьогодні, 28 липня, відправився у Київ, щоб завтра пройти медогляд і підписати контракт з "Динамо". У коментарі парагвайським ЗМІ 21-річний Гонсалес заявив, що підпише угоду строком на п'ять років.

"Сподіваюся, я зробив правильний вибір, я перейду у велику європейську команду. "Базель" вів переговори щодо мого трансферу з кількома серйозними клубами, але особисто для мене все переважив факт виступу "Динамо" в Лізі чемпіонів", - сказав футболіст. Відзначається, що сума трансферу складе від 10 до 15 мільйонів євро.

У минулому сезоні Гонсалес провів у складі швейцарського клубу 35 матчів, забив 6 голів і віддав 10 результативних передач. Раніше парагваєць виступав у дублі "Бенфіки", а також у рідному для себе чемпіонаті.

У той же час президент "Динамо" Ігор Суркіс відхилив чергову пропозицію "Сток Сіті" щодо Андрія Ярмоленка, ще раз давши зрозуміти, що відпустить свого провідного виконавця тільки в топ-клуб. "В кінцевому рахунку важливий не розмір компенсації, а те, щоб рівень клубу, в який він перейде, відповідав рівню Ярмоленко, - підкреслив Суркіс в коментарі "Спорт-Експрес в Україні". - А рівень цей, безсумнівно, вище, ніж у "Стоку".

Зазначимо, що за інформацією британських джерел, нова пропозиція "Сток Сіті" дорівнювала 20 мільйонам євро, а головний тренер англійського клубу Марк Х'юз назвав Ярмоленко виконавцем світового класу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі