Матчі Євро-2012 можуть перенести з Познані до Кракова

Поділитися
© expert.ru
На одному з польських порталів з'явилася інформація, що цілком імовірним є перенесення матчів Євро-2012 з Познані до Кракова.

Анонімний інформатор повідомив, що проблема Познані у стадіоні, а саме в безпеці футбольної арени.

«Президент Польського футбольного Союзу (PZPN) Гжегож Лято дав чітко зрозуміти, що на 90 відсотків Євро-2012 пройде у Кракові. Причина в тому, що необхідно дуже багато часу для евакуації стадіону. З деяких місць потрібно 15 хвилин, а це дуже багато», - повідомило джерело.

Нагадаємо, що матчі Євро-2012 мають відбутися у чотирьох польських містах - Варшаві, Вроцлаві, Гданську і Познані. З української сторони поєдинки європейської першості прийматимуть Київ, Львів, Харків і Донецьк.

Стадіон у Познані став першою ареною, відкритою в Польщі до Євро-2012. Відкриття відбулося 21 вересня. А реконструкція стадіону обійшлася у $210 млн.

На нову арену в Познані поскаржилися місцеві жителі, оскільки під час матчів шум від стадіону викликає коливання у квартирах мешканців кількох багатоповерхівок, розташованих біля неї.

Раніше контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА через недбалу організацію безпеки на познанській євроарені наклала на футбольний клуб «Лех» (Познань) штраф у розмірі 20 тисяч євро, а також дискваліфікувала місцевий стадіон на один матч умовно з дворічним випробувальним терміном.
Окрім того, на поєдинок «Леха» проти португальської «Браги» у рамках розіграшу Ліги Європи УЄФА дозволено було реалізувати лише половину квитків від загальної кількості місць на стадіоні.

За матеріалами Террикон

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі