Матч за участю київського "Динамо" потрапив у список найкращих в історії Ліги чемпіонів

Поділитися
Матч за участю київського "Динамо" потрапив у список найкращих в історії Ліги чемпіонів "Динамо" забило чотири голи в Іспанії © ФФУ
Команда Лобановського 22 роки тому на "Камп Ноу" розгромила "Барселону".

Перемога київського "Динамо" над "Барселоною" (4:0) в 1997-му році увійшла у рейтинг топ-25 найкращих матчів Ліги чемпіонів за версією FourFourTwo. У цьому рейтингу поєдинок за участю українського клубу опинився на 20-й сходинці.

"У 1986-му році дев'ятирічна дитина була евакуйована зі свого будинку в передмісті Києва після вибуху Чорнобильського ядерного реактора в 80 милях на північ, який видав радіоактивну хмара в атмосферу. Одинадцять років потому Андрій Шевченко зробив хет-трик проти "Барси", в якій грали Рівалдо і Луїш Фігу.

"У Києві ми обіграли "Барселону" з рахунком 3:0, та один друг сказав мені: Давай подивимося, як ти впораєшся з повторною грою. Він посперечався, що я не заб'ю три голи. У підсумку він сплатив мені вечерю", - сміється Шевчнко. "Динамо" вийшло в півфінал в наступному сезоні, а потім Шевченко перейшов у "Мілан", - сказано в описі гри.

Найкращою грою видання визнало фінал Ліги чемпіонів сезону 2004/05 в Стамбулі між "Міланом" і "Ліверпулем" (3:3, 2:3 по пенальті), на другому місці гра "Барселони" і ПСЖ в сезоні 2016/17 (6:1), а замикає трійку матч "Манчестер Юнайтед" і "Баварії" у фіналі в 1999 році (2:1).

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" найняло аргентинського тренера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі