Матч з "Аталантою" не є вирішальним для "Шахтаря" – Каштру

Поділитися
Матч з "Аталантою" не є вирішальним для "Шахтаря" – Каштру Матч відбудеться в Італії © ФК Шахтер
Поєдинок пройде вже завтра.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру поділився думкою про майбутній матч другого туру Ліги чемпіонів проти італійської "Аталанти".

"У "Аталанти" багато цікавих характеристик. Це постійна енергія на всьому полі. Вони дуже цікаво розвивають атаку, віддають на фланг, потім заводять в середину і віддають в зону. Там знаходиться багато гравців атаки – Гомес, Ілічіч, Сапата. Буде дуже складно грати. Вони відразу ж включаються в пресинг, як тільки втрачають м'яч.

Нам дуже важливо опускати свої лінії і дуже добре оборонятися. Сподіваюся, що завтра буде хороша гра. Всі команди, які грають проти "Аталанти", знають ці характеристики. Дуже важливий пресинг, коли вони віддають на фланг. Це ми і постараємося зробити, щоб не давати їм розвивати свої атаки.

В таких коротких змаганнях як груповий етап – практично кожен матч вирішальний. Цим і красивий футбол. В одному матчі програєш, в іншому перемагаєш. За підсумками завтрашньої зустрічі негативний результат для однієї з команд зробить 3-й тур вирішальним. Що стосується завтрашнього матчу, то він ще не вирішальний", - повідомив Каштру на прес-конференції перед матчем.

Нагадаємо, у першому турі групи C "гірники" поступилися вдома "Манчестер Сіті" (0:3), а "Аталанта" на виїзді була розгромлена загребським "Динамо" (0:4).

Матч "Аталанта" – "Шахтар" відбудеться завтра, 1 жовтня в Мілані. Стартовий свисток пролунає о 19:55.

"Аталанта" – "Шахтар": онлайн-трансляція матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі