Матч "Севілья" - "Шахтар" обслуговуватиме фартовий для "гірників" рефері

Поділитися
Матч "Севілья" - "Шахтар" обслуговуватиме фартовий для "гірників" рефері Куйперс в нинішньому сезоні вже судив "Шахтар" © telegraph.co.uk
У нинішньому сезоні Бьорн Куйперс вже двічі судив матчі за участю українських клубів.

УЄФА призначив арбітрів на півфінальний матч Ліги Європи між "Севільєю" і "Шахтарем", в якому вирішиться доля путівки у фінал турніру.

Обслуговувати гру буде відомий рефері з Нідерландів Бьорн Куйперс. Досвідчений нідерландець є арбітром ФІФА з 2006 року. Він вже обслуговував фінал Ліги чемпіонів 2014 року, фінал Ліги Європи 2013 року, а також матч за Суперкубок УЄФА 2011 року.

Для "Шахтаря" Куйперс є фартовим. В поточному сезоні він обслуговував матч кваліфікації Ліги чемпіонів "Рапід" - "Шахтар", в якому донеччани виграли з рахунком 1:0. А в 2009 році судив матч "гірників" у 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти московського ЦСКА (2:0).

Цікаво, що в нинішньому сезоні Куйперс також працював на матчі "Динамо". Він став свідком домашньої перемоги киян над "Маккабі" (1:0).

Нагадаємо, в першому матчі "Шахтар" і "Севілья" зіграли внічию 2:2. Повторна зустріч пройде 5 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі