Матч проти "Маккабі" був важким у психологічному плані - Ребров

Поділитися
Матч проти "Маккабі" був важким у психологічному плані - Ребров Ребров заявив, що обіграти "Маккабі" було непросто © ФК Динамо
Представники "Динамо" прокоментували перемогу над "Маккабі" і вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після мінімальної перемоги над "Маккабі" (1:0), яка вивела киян до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, назвав виступ своєї команди в турнірі "великим успіхом".

"Це був важкий матч. Ми знали, що коли все так близько, все особливо непросто. Я радий, що ми вирвали перемогу. Вважаю, що цей матч був важким у психологічному плані. Важко було грати без глядачів, без підтримки наших уболівальників. До того ж велике напруження було до гри, адже всі вважали, що ми граємо з явним аутсайдером.

Команда вперше за 16 років вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів. Це дуже великий успіх, що б хто не говорив. Доводиться чути, що слабкий "Челсі", слабкий "Порту". Але ж перед початком Ліги чемпіонів ніхто так не говорив...", - сказав Ребров.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що в зимове міжсезоння постарається зберегти склад: "За 16 років я кожен матч пропустив через своє серце. Слава Богу, що тепер ми цього добилися, але не треба танцювати і радіти, а йти далі. Це проміжний успіх. В 1/8 фіналу хотів би бачити суперником ту команду, яку ми б пройшли. Подивимося, може ми до цих матчів ще підсилимося. Але найголовніше - постараємося зберегти склад".

А Андрій Ярмоленко, який через травму був замінений в першому таймі, зазначив, що команда перебуває на правильному шляху: "Після травми переживав за хлопців у роздягальні і шалено радий, що ми перемогли у важкій грі і подарували свято нашим уболівальникам і собі. Ми на правильному шляху, і тренерський штаб "Динамо" за той час, що керує командою, правильно підбирає тренувальний процес, тактику, і це приносить плоди. Експерти можуть говорити, що "Челсі" не той, або "Порту" не той, головне що "Динамо" те! По травмі ясність настане після обстеження".

Нагадаємо, перемогу у матчі проти "Маккабі" "Динамо" приніс гол Дениса Гармаша. Кияни вийшли з групи з другого місця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі