Матч Кубку України між "Волинню" та "Миколаєвом" міг бути договірним - ЗМІ

Поділитися
Матч Кубку України між "Волинню" та "Миколаєвом" міг бути договірним - ЗМІ "Волинь" забила "Миколаєву" п'ять м'ячів © ФК Волинь
На гру, яка завершилася з рахунком 5:0, було поставлено 113 тисяч доларів.

Луцька "Волинь" у матчі 1/8 Кубка України розгромила "Миколаїв" з рахунком 5:0 і пробилася до чвертьфіналу турніру. Матч завершився з рахунком 5:0, а ЗМІ підозрюють футболістів у нечесній грі.

Так, за інформацією FootBoom.com, на біржі ставок betfair на позицію "у цьому матчі буде забито більше 4.5 м'ячів" було поставлено в цілому 113 тисяч доларів. Грошові вливання на даний прогноз відбувалися протягом всієї гри. Причому перед матчем котирування на "тотал більше 2.5" в середньому складали 1.6 - 1.65, але за півгодини до стартового свистка вони різко впали до показника 1.3 - 1.35.

Наголошується, що за рахунку 2:0 на "тотал більше 4.5" було поставлено 48 тисяч доларів, за рахунку 3:0 і вилученні гравця "Миколаєва" - 88 тисяч, а на 88-й хвилині за рахунку 4:0 - 113 тисяч доларів. "Необхідний" п'ятий гол у підсумку був забитий на 93-й хвилині матчу.

Відзначимо, що "Миколаїв" вже потрапляв під підозру в договірних матчах. У червні в ФФУ визнали підозрілим матч 22-го туру минулого чемпіонату Першої ліги між "Олександрією" та "Миколаєвом" (4:0). Щоправда, довести договірний характер поєдинку не вдалося.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі