Матч футбольного відбору Євро-2020 Україна - Люксембург може пройти у Полтаві

Поділитися
Матч футбольного відбору Євро-2020 Україна - Люксембург може пройти у Полтаві Матч пройде 10 червня © ФК Олімпік
ФФУ розглядає такий варіант.

Відбірковий матч на футбольний чемпіонат Європи-2020 Україна - Люксембург може пройти у Полтаві на стадіоні ім. Бутовського. Федерація футболу України вже звернулася до "Ворсклі" з приводу проведення цього поєдинку.

"Звичайно, говорити про матчі збірної в Полтаві як про факт ще рано. Але Федерація футболу України дійсно надіслала нам листа з пропозицією провести цей матч. Вони розглядають Полтаву як місто для проведення цієї гри.

Клуб з радістю погодився, адже це великий плюс для міста і для вболівальників. Далі цього листа справа ще не пішло. Чекаємо вказівок від ФФУ", - заявив прес-секретар "Ворскли" Артем Лобанов

Зазначимо, що матч Україна - Люксембург відбудеться 10 червня. Також в групі виступлять збірні Португалії, Литви та Сербії.

У минулому році збірна України під керівництвом Андрія Шевченка здобула три перемоги в чотирьох матчах Ліги націй і виграла свою групу, гарантувавши собі вихід у плей-офф відбору на Євро-2020, а також підвищення в дивізіоні в наступному розіграші турніру.

Раніше повідомлялося про те, що Андрій Шевченко наполягає на проведенні матчу відбору Євро-2020 Україна – Сербія у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі