Маркевич підтвердив, що Коноплянка йде з "Дніпра"

Поділитися
Маркевич підтвердив, що Коноплянка йде з "Дніпра" Маркевич став "Людиною року" © football.ua
Головному тренер "Дніпра" наразі потрібні три топ-гравці, щоб конкурувати з "Динамо" і "Шахтарем".

Мирон Маркевич, який раніше вже говорив про те, що "Дніпру" обов'язково потрібно підсилюватися, в інтерв'ю football.ua назвав проблемні позиції команди, а також підтвердив, що Євген Коноплянка залишає клуб.

"Він іде з "Дніпра". Це вже точно. І це ще одна велика проблема для нас, тому що він лідер, та ще й українець. Тобто весь лівий фланг у нас випадає, і треба ж його закрити новачками, правильно? Ну, побачимо… 28 червня команда вже збирається, а ми поки що тупцюємо на місці", - сказав Маркевич.

На думку головного тренера "Дніпра", для того, щоб скласти повноцінну конкуренцію "Динамо" і "Шахтарю", дніпропетровцям не вистачає декількох топ-виконавців: "Нам не вистачає трьох висококласних футболістів. Якщо вони в мене будуть – боротимемося з "Динамо" та "Шахтарем" на рівні. В мене немає в цьому жодних сумнівів. Я вважаю, що проблемні позиції ми просто мусимо закрити. Я не кажу, що потрібно купувати футболістів масово, але кілька позицій вимагають підсилення, інакше буде тяжко".

За словами Маркевича, не проти перейти в "Дніпро" екс-гравець "Металіста" Крістіан Вільягра, який вже працював під керівництвом українського фахівця. А ось інтересу до Громова, Бікфалві та Матея, який дніпропетровцям приписували ЗМІ, у клубу немає. Також не буде продовжуватися контракт з Мазухом: "Нам потрібні футболісти в середину поля і на лівий фланг захисту і півзахисту".

Крім того, головний тренер "Дніпра" висловив своє ставлення до того, що в наступному сезоні УПЛ, найвірогідніше, буде грати 14 команд: "Якщо чесно, я не знаю, як усі знову мають грати в Києві. Ми в столиці граємо вдвічі частіше, аніж у Дніпропетровську. Незрозуміло, як це має бути. На сьогоднішній день 14 клубів – це роздутий варіант. Краще залишити 8-10 команд, грати, наприклад, у чотири кола. Бо зараз почнеться знову – всі гратимуть в Київі, купа дивних матчів, фінансових скандалів – це не вихід із ситуації. Треба зробити цікавий чемпіонат".

Читайте також: Зі збірною України з біатлону буде працювати відомий тренер зі Словенії

Додамо, що 14 червня в перерві матчу Україна - Люксембург Мирон Маркевич отримав нагороду "Людина року" серед львів'ян. Нагадаємо, що Маркевич вивів "Дніпро" у фінал Ліги Європи, де дніпропетровці програли "Севільї".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі