Маркевич заявив, що футболісти "Дніпра" вимагають підвищення зарплати

Поділитися
Маркевич заявив, що футболісти "Дніпра" вимагають підвищення зарплати Маркевич розповів про проблеми в "Дніпрі"
Головний тренер дніпропетровського клубу не знає, з яким складом йому доведеться працювати завтра.

Мирон Маркевич після домашньої поразки від "Динамо"(1:2) поскаржився, що в "Дніпрі" погіршився мікроклімат і є ряд проблем.

"Як я можу керувати командою, якщо гравці кажуть, що хочуть піти? Вони відкрито говорять: або піднімайте нам зарплату, або відпустіть. Ну і з ким мені далі працювати? Мені теж йти? - наводить слова Маркевича Football.ua, - Канкава каже: я стільки років відіграв у команді, або відпускайте, або піднімайте мені зарплату, як мені пропонують у Франції. Його можна зрозуміти. Пішли Стрінич, Жуліано, Коноплянка, зараз Канкава, Калініч. Розмови про Бойка і Дугласа. Тут потрібно відкрито збирати команду і щось їм говорити. Я ж не можу бути пугалом".

Також Маркевич підкреслив, що Канкава не хотів грати проти "Динамо", а команді ніде тренуватися: "Я не знаю, який склад у мене буде завтра. Канкава відкрито сказав, що не хоче грати. Я його попросив вийти на поле, але він так і зіграв, як не хотів. Був би Чеберячко, я б Канкаву не випускав. Тут треба визначатися. Він хоче піти, але на його місце потрібен гравець, а до нас зараз будуть їхати тільки вільні агенти. Як з ними працювати? "Дніпро" два місяці тому грав у фіналі Ліги Європи, ми показали високий рівень, і ставлення до "Дніпра" зараз інше. Я ж не можу вам все розповісти, але далі так тривати не може. Потрібно серйозно займатися командою. Ось один приклад: нам зараз ніде тренуватися. Встала гідроелектростанція, всі поля на базі висохли, а завтра потрібно проводити тренування, а ніде. Це я тільки один приклад навів".

Нагадаємо, у стартових чотирьох турах дніпропетровці набрали лише 5 очок. Влітку команду покинув лідер Євген Коноплянка, а придбав "Дніпро" поки тільки бразильського півзахисника Данило Соузу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі