Маркевич заявив, що "Дніпру" "катастрофічно не вистачає футболістів"

Поділитися
Маркевич заявив, що "Дніпру" "катастрофічно не вистачає футболістів" Маркевичу не вистачає футболістів © moskva.com
До початку нового сезону залишилися лічені дні, а один із лідерів українського футболу досі не підсилився.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич поскаржився, що напередодні нового сезону команді не вистачає кваліфікованих виконавців. Єдиний гравець, якого підписали дніпропетровці в це міжсезоння - 18-річний форвард Артем Довбик.

"Все, що планували на зборі - виконали. Для тренувань були хороші умови, так що задоволений збором. Єдине, у нас катастрофічно не вистачає футболістів. Все-таки я сподіваюся, що ми поповнимо склад", - наводить слова Маркевича офіційний сайт "Дніпра".

Головний тренер фіналіста Ліги Європи також підкреслив, що молоді гравці поки вирушать в дубль, а Василь Прийма, який проходив збір з командою, у складі не залишиться: "Прийми в команді не буде. Що стосується молодих гравців, то їх участь у зборі була, швидше, невеликим авансом. Їм ще потрібно пройти через дубль, набратися досвіду. Ігри за дубль і в першій команді - різний рівень. Але повинен сказати, що перспектива у них є".

Нагадаємо, влітку "Дніпро" попрощався з Євгеном Коноплянкою, який став гравцем "Севільї". У той же час повідомлялося, що президент клубу Ігор Коломойський не готовий серйозно витрачатися на трансфери. Раніше Маркевич заявляв про необхідність придбати як мінімум трьох виконавців: лівого захисника, лівого півзахисника і центрального хавбека.

Читайте також: Чигринський залишився у "Дніпрі"

В новому чемпіонаті "Дніпро" стартує 19 липня. На даний момент - матчем проти "Говерли". Проте поки незрозуміло, чи залишаться ужгородці в Прем'єр-лізі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі