Маркевич задоволений новими захисниками і фізичною формою Едмара

Поділитися
Маркевич задоволений новими захисниками і фізичною формою Едмара Маркевич чекає від новачків прогресу © football.ua
Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував перший досвід спілкування в команді з новими гравцями, які підсилили склад на старті сезону.

У міжсезоння "Дніпро" втратив цілий ряд футболістів, серед яких півзахисник збірної України Євген Коноплянка і хорватський нападник Нікола Калініч, які були головними зірками минулого сезону.

На проблемні позиції клуб підписав захисників Андерсона Піко і Івана Томечака, а також півзахисників Майкла Бабатунде, Данило, Едмара і Джона Руїса.

За словами Мирона Маркевича, не всі новачки змогли вже зараз набрати оптимальну форму, але в цілому картина головного тренера влаштовує:

"Бабатунде ще не готовий. Я бачу його старання. Він дуже хоче сподобатися. Ця риса в ньому мені подобається. У перспективі це гравець основного складу? Подивимося. Не хочу нікому давати аванси. Все буде залежати від нього. Думаю, і Піко, і Томечак - футболісти пристойного рівня. Як кажуть, з ними знайшли спільну мову. Звичайно, їм ще потрібен час, але здається, вони знайдуть себе у Дніпропетровську".

"Чи варто хвилюватися Федецькому? Так повинно бути в команді, що поробиш? Коли існує конкуренція, тобто рух вперед. Це не тільки у футболі, але і в будь-якій справі. Що стосується Едмара, то я його добре знаю. Він такий, що себе не запустить. Так воно і сталося. Вік йому не заважає. Він добре рухається. Упевнений, він допоможе нам".

"Поки Данило краще вписується в команду, ніж Руїс. Він добре почав, провів відмінний матч з тим же "Шахтарем". Але зараз трохи вщух. Можливо, йому потрібен час, щоб набратися впевненості, відчути себе своїм у колективі. Взагалі це стосується всіх новачків. Після поразки від "Зорі" команда трохи попливла. Треба їх знову приводити до тями".

Після восьми турів в українській Прем'єр-лізі "Дніпро" набрав 14 очок і посідає четверте місце в турнірній таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі