Маркевич вже на 90 відсотків визначився зі складом "Дніпра" на Лігу Європи

Поділитися
Маркевич вже на 90 відсотків визначився зі складом "Дніпра" на Лігу Європи Роман Зозуля напевно зіграє проти "Олімпіакоса" © moskva.com
"Дніпро" проходить підготовку до 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса" в Іспанії. Головний тренер упевнений, що до відповідального матчу його підопічні підійдуть у всеозброєнні.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич вважає, що підготовка до поєдинків 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса", які відбудуться 19 і 26 лютого, проходить у нормальному режимі.

За словами наставника, головне, щоб у час, що залишився ніхто з футболістів не отримав травму або пошкодження.

"Їдемо готуватися до першої гри з "Олімпіакосом": проведемо ще два товариські матчі з командами середнього класу. Після цього будемо готувати основний склад, з яким я вже на 90% визначився. Хочеться, щоб на останньому зборі все пройшло гладко. Головне, щоб ніхто не травмувався. Думаю, команда буде готова".

"Олімпіакосу зараз легше, адже вони грають офіційні матчі, а не товариські. Але головне те, що у нас є бажання пройти далі", - зазначив Маркевич.

Додамо, що в Іспанії "Дніпро" провів 5 матчів за 10 днів: два рази дніпропетровці перемогли, двічі зіграли внічию і один раз поступилися супернику. 6 лютого команда Маркевича зіграє з польською "Легією".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі