Маркевич спростував інформацію про переговори з "Шахтарем"

Поділитися
Маркевич спростував інформацію про переговори з "Шахтарем" Майбутнім Маркевича займаються агенти © ФК Днепр
Наставник "Дніпра" не вів переговори з іншими українськими клубами.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич спростував інформацію про переговори з донецьким "Шахтарем" щодо можливості очолити команду з наступного сезону.

Маркевич в коментарі Shakhtar.info заявив, що "ніяких переговорів не було". Крім того, фахівець підтвердив наявність пропозицій, але уточнив, що мова йде про іноземні клуби, а запропоновані умови його не влаштовують.

"Немає сенсу щось говорити, поки не буде чогось конкретного. Мої агенти займаються моїм працевлаштуванням. Як воно буде далі - не знаю. В принципі, у мене ще рік контракту з "Дніпром" - раптом все зміниться за тиждень", - додав Маркевич.

Влітку "Шахтар" може покинути Мірча Луческу - румунський тренер вже натякав на свій можливий відхід. При цьому "Дніпро" позбавлений права на участь у єврокубках наступного сезону, а власник клубу Ігор Коломойський не поспішає вирішувати кадрові та фінансові проблеми, що підштовхує тренерський штаб і футболістів до пошуку нового місця роботи.

Варто відзначити, що головним претендентом на місце Маркевича в "Дніпрі" вважається Дмитро Михайленко, який тренує молодіжну команду клубу.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі