Маркевич розкритикував суддівство у матчі "Дніпра" з "Чорноморцем"

Поділитися
Маркевич розкритикував суддівство у матчі "Дніпра" з "Чорноморцем" Маркевича вилучили з поля © ФК Днепр
Головний тренер дніпропетровського клубу залишився незадоволений рішеннями арбітрів, так само як і його колега з Одеси.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розкритикував дії суддівської бригади під час матчу "Дніпро" - "Чорноморець", який завершився вольовою перемогою дніпропетровців (4:2).

На 65-й хвилині матчу головний арбітр зустрічі Євген Арановський вилучив Маркевича з поля. "Претензії не стільки до Арановського, скільки до бокового судді. Просто не знаю, хто йому дав прапорець. Він або спеціально так робить, або взагалі не вміє судити. Нам придумали другий гол: дали штрафний за те, що гравець "Чорноморця" просто впав. Кутового там теж не було. Вони з першого туру щось не те судять. Не знаю, як далі буде. У кожній грі якісь проблеми", - сказав Маркевич в коментарі програмі "ПроФутбол".

Маркевич також розповів, що на запитання "Що ви робите?" судді нічого не відповідали: "Вони мовчали. Що вони будуть говорити? Вони свою справу чітко знають".

Цікаво, що невдоволення суддівством висловив і головний тренер "Чорноморця" Олександр Бабич: "Коли будь-яку нейтральну боротьбу суддя розцінює не на нашу користь, то, звичайно, непросто. Ротань заб'є 9 з 10 таких штрафних, як той, який він реалізував. І призначати в такій простій ситуації при рахунку 2:0 стандарт... Я вважаю, що "Чорноморець" не заслуговує такого ставлення".

Читайте також: Маркевич заявив, що перед "Дніпром" не ставили ніяких завдань на сезон

Зазначимо, що за підсумками вчорашнього матчу "Дніпро" мінімум на три тижні залишився без Матеуса. Бразильський легіонер отримав травму на 68-й хвилині гри.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі