Маркевич просить керівництво клубу витратитися на лівого захисника

Поділитися
Маркевич просить керівництво клубу витратитися на лівого захисника Маркевичу потрібно закривати весь лівий фланг © ФК Днепр
"Дніпро" почне підготовку до сезону 1 липня, але до цих пір ще не підсилився.

Фіналіст Ліги Європи почне підготовку до сезону 1 липня. Команда відправиться в Голландію, де пробуде два тижні. Точкою в підготовчому етапі стане товариський матч з "Фенербахче", який дніпропетровці проведуть, швидше за все, 15 липня в Стамбулі.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні" наголосив, що команді потрібно посилюватися якомога оперативніше. У списку інтересів дніпропетровського клубу є ряд імен, а найбільш проблемною, як раніше вже зазначав Маркевич, є позиція лівого захисника: "Для мене як для тренера це донині проблема номер один. Я б попросив керівництво піти на певні витрати з метою придбання футболіста цього амплуа. От тільки в Україні такого рівня гравця, як ті ж Стрініч або Эжідіу, однозначно немає. Такого виконавця потрібно шукати за кордоном. А без нього буде важкувато".

Також Маркевич зазначив, що не задоволений усіма легіонерами, які є в складі, але нічого вдіяти з цим не може, адже підписували їх до нього, і у них є діючі контракти. Що стосується майбутнього Євгена Коноплянки, то головний тренер "Дніпра" бажає гравцю удачі: "Чесно кажучи, втомився відповідати на запитання про майбутнє Коноплянки. Вважаю, Євген теж. Думаю, що все це незабаром завершиться. Тим не менш, як би питання не вирішилося, бажаю Коноплянці успіхів. Він багато років віддав "Дніпру" і ще більше зробив для нього".

Нагадаємо, раніше тренер "Дніпра" заявляв, що для успішного виступу в наступному сезоні команді потрібні три гравці топ-рівня: на лівий фланг оборони, в центр півзахисту і на лівий фланг півзахисту в якості заміни Коноплянці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі