Маркевич пообіцяв, що в Києві "Дніпро" зіграє з "Наполі" краще, ніж в гостях

Поділитися
Маркевич пообіцяв, що в Києві "Дніпро" зіграє з "Наполі" краще, ніж в гостях "Дніпро" часто помилявся у протистоянні з "Наполі" © ФК Днепр
Неаполітанці обіграли дніпрян, а нічийний результат - велика удача, вважає Мирон Маркевич.

Нічийний результат 1:1 в матчі Наполі - Дніпро залишає українській команді хороші шанси на вихід у фінал Ліги Європи.

Втім, наставник дніпрян Мирон Маркевич залишився незадоволеним тим, як його команда грала в деяких епізодах. За словами Маркевича, суперник повністю виграв боротьбу на флангах.

"Звичайно, "Наполі" переграв нас сьогодні і не треба бути великим спеціалістом, щоб це визначити. Ми знайшли свій шанс і використовували його. В Києві будемо грати по-іншому", - цитує Маркевича football.ua.

Маркевич додав, що його підопічним не вдалося звести до мінімуму сильні сторони опонента, однак при цьому вони не дозволили відзначитися кращому бомбардирові неаполітанців Гонсало Ігуаїну.

"Я б покривив душею, якби сказав, що нам це вдалося. Далеко не так все було. Найскладніше ще попереду. Що Ігуаїну не дали забити - вже добре. Але з флангами ми не впоралися, ні з Кальехоном, ні з Мертенсем. Там були у нас проблеми", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, "Дніпро" пропустив гол на початку другого тайму після подачі кутового і удару головою Лопеса Сілви. Після цього "голубі" мали кілька реальних шансів збільшити рахунок, але чудово зіграв Денис Бойко. А на 81-й хвилині через кілька десятків секунд після виходу на заміну Євген Селезньов відновив рівновагу. При цьому майже всі впевнені в тому, що в цьому епізоді був офсайд. Втім, суддя Муэн зарахував гол.

поєдинок відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" 14 травня.

Читайте також: Після перемоги над "Аяксом" Маркевич попросив журналістів порадіти успіхам "Дніпра"

В іншому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи Севілья розгромила Фіорентину 3:0. "Фіалки" зазнали найзначніше поразки в сезоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі