Маркевич покине "Дніпро" тільки заради клубу вище за рангом

Поділитися
Маркевич покине "Дніпро" тільки заради клубу вище за рангом Маркевича з "Дніпра" не відпустили © ФК Днепр
Головний тренер дніпропетровської команди прокоментував нинішню ситуацію в клубі і своє майбутнє.

Мирон Маркевич заявив, що залишається в клубі через велику суму відступних. Раніше відставку головного тренера не прийняв президент "Дніпра" Ігор Коломойський.

"У мене є контракт і там прописана велика сума за його розрив, тому в цьому причина, що я залишаюся. Мені піти у відставку з обопільної згоди не дали, тому я залишаюся і буду працювати далі, ось і все. Прямого спілкування із президентом не було. Він передав мені через генерального директора, що мою відставку не приймає", - цитує Маркевича телеканал "Футбол 1".

При цьому фахівець підкреслив, що не піде в будь-який клуб, який буде готовий викупити його контракт у "Дніпра": "Все залежить від того, який клуб. "Дніпро" зараз досить високо в рейтингу і якщо вже міняти команду, то тільки на клуб з рейтингом вище. Поки я працюю в "Дніпрі" і будемо рухатися вперед".

"Пішли Калініч, Канкава, і Коноплянка. Якщо б вдалося зберегти цих виконавців, запросити ще парочку, то можна було б боротися за чемпіонство, пограти в Лізі чемпіонів і ставити найвищі цілі перед командою. Так не сталося, і мені дуже шкода".

Крім того, головний тренер анонсував появу в команді ветерана Едмара, з яким працював у харківському "Металісті": "Ми зараз беремо футболістів тільки безкоштовно. Едмар зараз вільний агент, і я попросив його допомогти. Я думаю, він зможе добре підготуватися і в найближчий рік нам допомогти. Він нам дуже потрібен, тому що у нас зараз намітилися дуже великі проблеми в півзахисті".

Читайте також: Нападник "Дніпра" перейшов у "Фіорентину"

Нагадаємо, що "Дніпро" в п'ятому турі української Прем'єр-ліги обіграв донецький "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі