Маркевич планує посилити оборону "Дніпра" своїм колишнім підопічним по "Металісту"

Поділитися
Маркевич планує посилити оборону "Дніпра" своїм колишнім підопічним по "Металісту" Папа Гуйє провів в "Металісті" більшу частину української кар'єри © rush.org.ua
Досвідчений сенегальський захисник Папа Гуйє не проти перейти у "Дніпро" вже в найближчі дні. Втім, грати за свою нову команду він зможе лише в матчах Прем'єр-ліги і Кубка.

В останні дні перед закриттям трансферного вікна в Україні дніпропетровський "Дніпро", що займає третє місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги, може використовувати для посилення захисної лінії.

Як стало відомо fcdnipro.com 30-річний сенегальський захисник "Металіста" Папа Гуйє, який разом з іншими легіонерами не з'явився в розташування команди після відпустки, поповнить склад дніпропетровців.

За інформацією джерела, сторони майже домовилися про перехід, але деталі майбутньої угоди поки не розголошуються.

Нагадаємо, після травми Ондржея Мазуха "Дніпро" змушений був вийти на трансферний ринок у пошуках центрального захисника. 10 днів тому був підписаний Дмитро Чигринський, однак поки його форма залишає бажати кращого. Додамо, що швидше за все, підписання Папи Гуйє спрямовано на посилення гри команди в українських змаганнях, адже в заявку на Лігу Європи сенегалець уже потрапити не зможе, тим більше, що в нинішньому сезоні він вже заграний за "Металіст"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі