Маркевич незадоволений якістю газону на НСК "Олімпійський"

Поділитися
Маркевич незадоволений якістю газону на НСК "Олімпійський" Чотири тижні тому "Дніпро" забив два голи у ворота "Олімпіакоса" на стадіоні "Олімпійський" © 1927.kiev.ua
Головний тренер висловив невдоволення тим, що 8 березня на стадіоні київське "Динамо" зіграло виїзний матч з "Олімпіком". З-за цього стан газону на полі - "на трієчку".

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич в досить жорсткій формі висловився про стан газону на полі НСК "Олімпійський", який 12 березня прийме матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти між його командою і голландським "Аяксом".

За словами Маркевича, йому складно зрозуміти, навіщо "Динамо" провело поєдинок 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги на полі цього стадіону, адже в цілях збереження газону можна було б зіграти з "Олімпіком" і на інших аренах.

"Я взагалі не розумію, навіщо "Динамо" було грати минулий матч чемпіонату з "Олімпіком" на "Олімпійському". Таке враження, що в Києві більше ніде грати. Тому зараз є, що є, поле досить важке, оцінив би його на "трієчку", - сказав Маркевич на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що матч "Олімпік" - "Динамо", в якому в підсумку була зафіксована инимальная перемога динамівців, повинен був спочатку відбутися на домашньому полі "Олімпіка" на СТК імені Баннікова. Однак у підсумку, кияни звернулися до опонента з проханням зіграти на НСК "Олімпійський", і команда з Донецька погодилася.

Втім, після декількох запитань журналістів, наскільки його команді складно проводити свої матчі на виїзді, резюмував Маркевич: сьогоднішня ситуація в країні змушує задовольнятися тим, що є.

"Звичайно ж, доводиться миритися з певними складнощами. Само собою, краще готуватися вдома і грати в своєму місті, але сьогоднішня ситуація в Україні зобов'язує діяти в рамках створених", - підсумував Маркевич.

Додамо, що тренування "Дніпра" і "Аякса" відбулася на стадіоні СТК імені Баннікова - рішення поберегти газон на матч ухвалили делегати УЄФА.

Інший представник України в Лізі Європи Динамо зіграє 12 березня на виїзді з англійським "Евертоном". А через тиждень киянам доведеться знову повернутися на газон "Олімпійського".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі