Маркевич назвав умови, за яких готовий очолити грецький ПАОК

Поділитися
Маркевич назвав умови, за яких готовий очолити грецький ПАОК Маркевич цікавий грецькому клубу © ФК Днепр
Наставник "Дніпра" підтвердив наявність варіанту з переїздом в Грецію.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що в даний момент не зацікавлений у можливості очолити грецький ПАОК, однак допускає, що ситуація може змінитися, якщо в клубі буде проведена робота.

Про таку можливість український тренер заявив грецькій пресі:

"Я вів переговори, але не особисто з власником Саввіді і президентом Міхелом. Ми ні про що не домовилися, це не більше ніж чутки. На даний момент я не зацікавлений в переїзді в Грецію і не хочу очолити ПАОК. Але якщо клуб покаже серйозність своїх намірів і буде готовий придбати досвідчених футболістів, то я, можливо, його очолю".

"Я раніше грав проти ПАОКа, це сильна команда. Але, щоб боротися за титули в Греції, цього дуже мало. Потрібно змінювати інфраструктуру, причому на всіх рівнях. ПАОК повинен серйозно посилитися, якщо розраховує стати чемпіоном".

Варто відзначити, що в ПАОК перейшов легіонер "Дніпра" - бразильський півзахисник Лео Матос. Крім того, вже влітку дніпропетровський клуб можуть залишити й інші футболісти.

Нагадаємо, "Дніпро" позбавлений права на участь у єврокубках наступного сезону, а власник клубу Ігор Коломойський не поспішає вирішувати кадрові та фінансові проблеми, що підштовхує тренерський штаб і футболістів до відходу з команди. Очікується, що в наступному сезоні фінансування "Дніпра" буде істотно скорочено.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі