Маркевич хоче, щоб Селезньов залишився в команді

Поділитися
Маркевич хоче, щоб Селезньов залишився в команді Маркевич розраховує на Селезньова © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував розгромну перемогу в матчі зі "Сталлю", не залишивши без уваги кілька запитань щодо складу.

Дніпропетровці забили шість м'ячів дніпродзержинської "Сталі", а чотири з них на свій рахунок записав Євген Селезньов.

"Ми дуже серйозно готувалися до цього матчу, адже знали, що "Сталь" - непроста команда. Те, що вони програли з великим рахунком – це ні про що не говорить. До того, якщо і обігравали цю команду, то дуже важко. Тому ми налаштовували футболістів дуже серйозно. Ми розуміли, що у нас в четвер важлива гра з "Сент-Етьєном", але все рівно чемпіонат є чемпіонат, тим більше, що була можливість наблизитися до лідерів. Я задоволений настроєм команди на гру. Те, що забили – теж добре, але головне – зберегти такий настрій і далі".

Також у Маркевича запитали про можливу втрату Селезньова, контракт якого скоро закінчується, на що головний тренер відповів однознаачно: "Тут навіть двох думок бути не може. Звичайно, я хочу, щоб він залишився. Тим більше, що він не лише хороший форвард, але і людина. Такий обов'язково в команді повинен залишитися. Але це вже справа клубу. Я хочу, щоб він залишився, а далі вже справа за керівництвом".

Крім того, тренер залишився задоволений діями півзахисника Романа Безуса, якому діставалося багато критики останнім часом:

"Це повинна бути для нього відправна точка, він може ще краще грати. Сьогодні він показав себе з кращого боку, будемо так говорити. Але, ще раз повторюю, це не його максимум. Однак те, що він старався, грав у відборі, віддавав хороші передач – це дуже добре. Все залежить від нього, для мене всі рівні".

Читайте також: "Дніпро" вчинив розгром в матчі зі "Сталлю"

Таким чином, після 11-ти турів "Дніпро" розташувався на третьому місці в турнірній таблиці чемпіонату України, відстаючи від "Шахтаря" і "Динамо" на п'ять очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі