Марченко виграв бельгійський Челленджер

Поділитися
Марченко виграв бельгійський Челленджер Марченко обіграв німця Беккера © btu.org.ua
Український тенісист став тріумфатором турніру в Монсі.

Ілля Марченко зумів здобути перемогу у фіналі Челенджера, який проходив у бельгійському Монсі (призовий фонд - € 106,500). У вирішальному поєдинку українець обіграв німця Бенджаміна Беккера (№90 у світовому рейтингу).

Напружений фінальний поєдинок тривав 2 години 8 хвилин. Марченко міг завершити зустріч на тай-брейку другого сету, але упустив три матчболи. У вирішальній партії українець поступався з рахунком 2:4, але зумів переломити хід зустрічі - виграв чотири гейми поспіль і став переможцем турніру - 6:2, 6:7(8), 6:4.

По ходу матчу Ілля чотирнадцять разів подав навиліт і реалізував п'ять брейк-пойнтів, допустивши одну подвійну помилку. Рахунок особистих зустрічей Марченка і Беккера тепер 2:1 на користь українця.

Даний титул став для Марченка першим на Челленджерах в поточному сезоні, але не в кар'єрі. Раніше він перемагав у Стамбулі (2009), Пензі (2012) і Брешії (2014).

Читайте також: Стаховський повернувся у топ-50 світового тенісу

Завдяки своєму успіху третя ракетка України 12 жовтня вперше з 2011 року повернеться в топ-100 світового рейтингу. Причому Марченко опиниться відразу в числі топ-90 кращих тенісистів планети.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі