Марченко увійшов у топ-90 рейтингу ATP, Світоліна вибула з топ-20 WTA

Поділитися
Марченко увійшов у топ-90 рейтингу ATP, Світоліна вибула з топ-20 WTA Світоліна втратила три позиції © frontzmin.ua
В оновлених тенісних класифікаціях тільки два представника України досягли прогресу.

ATP і WTA представили оновлені рейтинги кращих тенісистів планети. У топ-100 чоловічої і жіночої класифікації тепер по 3 представника - у кращу сотню повернувся Ілля Марченко.

Українець, який виграв Челленджер у Бельгії, зробив ривок відразу на 29 позицій вгору і тепер займає 82-е місце. Марченко опинився в топ-100 ATP через чотири з половиною роки. В останній раз Ілля входив у кращу сотню тенісистів планети 16 травня 2011-го.

"Звичайно, для мене дуже важливо було повернутися в топ-100. Це була мета останніх років і мені ніяк не вдавалося подолати цей бар'єр. В цьому році я був вже дуже близько, стояв на 103-й позиції, але потім знову відкотився", - прокоментував свій успіх Марченко.

Перша і друга ракетки України Олександр Долгополов і Сергій Стаховський відповідно трохи погіршили свої позиції. Долгополов з 35-го рядка впав на 37-й, а Стаховський - з 58-го на 63-й.

Тільки третій ракетці України вдалося домогтися прогресу і в жіночій класифікації. Катерина Бондаренко піднялася з 85-го на 79-е місце. Тоді як Еліна Світоліна і Леся Цуренко позиції втратили. Найкраща тенісистка країни випала з топ-20 і тепер займає 21-е місце, а Цуренко опустилася на одну сходинку - зараз вона 37-а.

Нагадаємо, найкращим результатом Світоліної є 15-е місце. Це рекорд України в жіночому тенісі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі