Марадона захотів у крісло віце-президента ФІФА

Поділитися
Марадона захотів у крісло віце-президента ФІФА Марадона підтримує принца Алі © news.com.au
Знаменитий аргентинець вважає, що у нього є хороші шанси і хоче очистити організацію.

Дієго Марадона готовий стати чиновником ФІФА, але тільки за однієї умови - якщо на виборах президента організації, які відбудуться, скоріш за все, в період з грудня по березень, перемогу здобуде принц Йорданії Алі бін Аль-Хусейн.

"Якщо принц Алі переможе на виборах, у мене чудові шанси стати віце-президентом ФІФА, - цитує Марадону AS, - Я збираюся очистити її. Блаттер пішов у відставку, бо боявся ФБР і швейцарську поліцію. Він не хотів піти з ФІФА в наручниках".

Крім того, Марадона розкритикував іншого кандидата на пост президента, екс-футболіста Луїша Фігу: "Раніше я його поважав. Але, схоже, його слова мають менше ваги, ніж слова друга Зорро, Бернардо".

Нагадаємо, що на останніх виборах президента ФІФА, які проходили 29 травня, 39-річний принц Алі зняв свою кандидатуру перед другим туром голосування. Однак 2 червня у відставку пішов Йозеп Блаттер.

Додамо, що останнім місцем роботи Марадони був еміратський футбольний клуб "Аль-Васл". Там аргентинець працював головним тренером у сезоні 2011-2012, але за погані результати був звільнений.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі