"Манчестер Юнайтед" веде переговори з Гвардіолою - ЗМІ

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" веде переговори з Гвардіолою - ЗМІ Гвардіола може опинитися в Манчестері
Іспанський фахівець влітку може перебратися в Англію.

"Манчестер Юнайтед" вступив в активні переговори з Хосепом Гвардіолою. Іспанський фахівець влітку наступного року може змінити на посту головного тренера манкуніанців Луї Ван Гала.

Перейти до більш інтенсивних переговорів з Гвардіолою керівництво "МЮ" змусили останні результати команди. "Юнайтед" вилетів з Ліги чемпіонів, посівши третє місце в не дуже складній групі, а в останньому турі англійської Прем'єр-ліги програв "Борнмуту".

Як повідомляє ESPN, керівництво "МЮ" зробить все можливе, щоб залучити Гвардіолу. Особисто переконати іспанського тренера спробує екс-наставник манкуніанців Алекс Фергюсон.

Відзначимо, що контракт Гвардіоли з "Баварією" закінчується влітку 2016 року і на даний момент не продовжений. Іспанський тренер обіцяв мюнхенцям, що визначиться зі своїм майбутнім до кінця цього року.

Нагадаємо, що раніше інтерес до Гвардіолі виявляв інший гранд з Манчестера - "Сіті". Повідомлялося, що іспанець досяг з "городянами" усної домовленості.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі